www.UfoQuest4Truth.com

UFO WAARNEMINGEN WEBSITE
Click to view full size image
Groote Keeten, Noord Holland, 26-07-2002
voor meer info zie: www.dcca.nl/2002/grootekeeten/gk1-nl.htm
Rapport van Robert Boerman
Op zondag 21 juli kregen wij een melding van een graancirkel in tarwe nabij Groote Keeten. De eigenaar van het veld gaf de melding door aan de Stichting PTAH en was zelf ook wel geinteresseerd in het graancirkelfenomeen.


Ook vonden we heel veel graanstengels waarvan de aren niet volgroeit waren. Deze aren rustten op de bovenste groeiknoop (= verdikking in de stengel) terwijl bij een normaal ontwikkelde stengel de aar zich ongeveer 25 a 30 centimeter bonden de bovenste groeiknoop bevind. Deze afwijking is voor het eerst waargenomen in een graancirkel in Whitefish, Montana, USA in 1999. In 2000 zijn door de Amerikaanse journalist Linda Moulton Howe ook dergelijke afwijkingen gevonden in een formatie in Avebury, Whiltshire, Engeland. Buiten deze afwijkingen zijn er ook een aantal 'blown nodes' (= geexplodeerde groeiknopen) gevonden.UPDATE 02-08-2002:

Van Paul Anderson ontvingen we het bericht dat dergelijke afwijkingen zoals we die in Groote Keeten hebben gevonden, ook al eens in Canada gevonden waren. Dat was in Moosomin, Saskatchewan 2000.
Rate this file (current rating : 3 / 5 with 5 votes)
Rubbish
Poor
Fair
Good
Excellent
Great