www.UfoQuest4Truth.com

UFO WAARNEMINGEN WEBSITE

Paleis Soestdijk, Narwaershof, Nardinclant, Godelinde ...24 januari 2006 om 17.58u
Een flinke chemtrail na een middagje trailen daar, de lucht onderin zijn geen wolken; dit is louter luchtvervuiling van de Chem-en contrails, er zit geen natuurlijk wolkje tussen!!!
UfodeWaarheid.com heeft gecheckt dat het die middag helemaal doorliep tot en met Hilversum, overal Chemtrails in de lucht, speciaal helemaal boven heel Hilversum.

Zie: www.wereldgeheimen.nl/het_gevaar_in_de_lucht.htm

De vliegtuigen sprayen Foray48B (BTK/Chemical Formula over ons uit. Het is een gevaar voor de chemtrails natuur, gewassen, water, dieren, kortom doordringt alles, ook de huid en longen.

Hierdoor ontstaan symptomen als een voortdurende lopende neus, verkoudheid, droge keel, ademmoeilijkheden, verkleving van longblaasjes, desori?ntatie, brandend gevoel van de huid, allergie?n, oogklachten en andere infecties.

Foray 48B bevat onder anderen sodium hydroxide, fosfor acid, sulfuric acid, method paraben, titanium, aluminium, barium, calcium en magnesium.

Vooral kinderen en ouderen zijn gevoelig, maar dat wil niet zeggen dat mensen in de leeftijd ertussen geen gevaar lopen. Het tast het immuunsysteem aan. Het is een plan om met een sluipend chemische cocktail de mensen ongezonder en kwetsbaar te maken om ze beter te kunnen beheersen.

Al jaren wordt in de USA de lucht bedorven. Vliegtuigen zijn dagelijks actief, vaak twee keer per dag, waardoor verontruste mensen daar al eens met verbazing de vraag hebben gesteld 'waar halen ze in godsnaam al die vliegtuigen vandaan?' en 'wat is het belang dat ze zoveel vliegtuigen er voor inzetten?' Wereldwijd worden de chemtrails nu gebruikt. Het loopt parallel met de ontwikkelingen van de Nieuwe Wereld Orde en de economische en militaire globalisering.

De militaire organisatie HAARP http://www.earthpulse.com/haarp is al jarenlang bezig met het beheersen van het weer en het manipuleren van elektromagnetische velden.

De chemtrails passen in dit kader. Verontrust zijn al verscheidene onderzoek- en actiegroepen- en websites in de VS, onder wie Cherokee Indianen. Ze zijn bezig de bevolking op de gevaren van chemtrails te wijzen
Rate this file (current rating : 2 / 5 with 10 votes)
Rubbish
Poor
Fair
Good
Excellent
Great